Op avontuur met Blob in Menen!

Nieuwe gezinszoektocht in Menen

Hoera, alweer een nieuwe Blob-wandeling! Samen met Blob en zijn nieuwe vriendje Mini de dwergvleermuis ga je op ontdekking in Menen.Delen

‘Op avontuur met Blob in Menen!’ is een unieke familiewandeling. De gezinszoektocht neemt deelnemers mee op een spannend uitje van ongeveer 4 kilometer, boordevol boeiende opdrachtjes en ontdekkingspunten. Terwijl je de straten van Menen verkent, schotelen Blob en Mini jong en oud spannende verhalen en uitdagende opdrachten voor.

Met behulp van een handige kaart leidt Blob je langs verschillende ontdekkingspunten zoals 't Schippershof, de Vestingen en de Oude Sluizen. Over elk ontdekkingspunt krijg je in de gratis brochure boeiende info. Bovendien is deze avontuurlijke wandeltocht geschikt voor gezinnen met buggy's en rolstoelen, waardoor iedereen aan de wandeling kan deelnemen.

De wandeling is een initiatief van Stad Menen, Regionaal Landschap Leie en Schelde, Toerisme Leiestreek en de Provincie West-Vlaanderen. 

Download hier de gratis brochure

ROUTE (PDF)

Over Blob-wandelingen

De Blob-wandelingen richten zich op gezinnen en bieden hen een avontuurlijke en educatieve wandelervaring in eigen streek. De combinatie van interactie met educatie nodigt deelnemers uit om steden en gemeenten te verkennen op een verfrissende, losse en leerrijke manier. 

Meer info over Blob-wandelingen
© Toerisme Leiestreek vzw